CZ Reisverzekering

CZ ReisverzekeringWanneer je een reisverzekering wilt afsluiten denk je niet direct aan een zorgverzekeraar. Aan de andere kant verwachten we juist van onze zorgverzekering dat deze alle medische kosten zal dekken. Ook wanneer we op vakantie zijn in het buitenland.

De vakantie is erom van te genieten. Maar wat als je tijdens de vakantie in het buitenland ziek wordt of een ongeluk krijgt. Dan krijg je te maken met de hulpverlening in het buitenland. Naast de mogelijke taalproblemen zal ook direct de financiƫle kant geregeld moeten worden. De kosten van de medische hulp in het buitenland kunnen daarbij hoger uitvallen dan wat de zorgverzekering in Nederland zal vergoeden. Dan wil je wel kunnen terugvallen op je verzekeraar.

Voorkom dubbele dekking met CZ Reisverzekering

Zowel bij de reisverzekering als bij de zorgverzekering kun je een dekking opnemen voor de medische kosten. Ook voor eventuele kosten in het buitenland. Als je niet goed op let kan het voorkomen dat je een dubbele verzekering afsluit. Dit is toch zonde van de premie. De zorgverzekering moet je goed laten aansluiten op je reisverzekering. Of het nu om een tijdelijke reisverzekering of een doorlopende reisverzekering gaat. Met de doorlopend CZ Reisverzekering ben je zowel in Nederland als het buitenland verzekerd tegen diefstal en verlies van de spullen. Hiervoor moet je wel een minimale duur hebben van een geboekte overnachting.

De voordelen van de CZ reisverzekering

Op de site geeft de Zorgverzekeraar uit Tilburg aan wat de voordelen zijn van de CZ reisverzekering:

  • Standaard bagage, winter- en onderwatersport verzekerd
  • Geen dubbele dekkingen, de doorlopende reisverzekering sluit volledig aan op uw CZ zorgverzekering
  • 10% collectiviteitskorting

Deze reisverzekering van CZ wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met OHRA. Bij het afsluiten van een reisverzekering of het uitvoeren van een premieberekening kom je op de site van OHRA verzekeringen.
Let bij het afsluiten van een nieuwe reisverzekering ook op de mogelijke acties bij de verzekeraar. Misschien dat je kan profiteren van een mooie korting op deze verzekering.

De informatie over de CZ reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)
[csbshare]