Ditzo reisverzekering

Ditzo reisverzekeringBij de Ditzo reisverzekering kies je voor een verzekering met een uitgebreide basisdekking. Of je nu moet worden opgespoord in de bergen of wanneer je medische kosten moet maken in het buitenland. Of je bagage wordt gestolen. Ditzo geeft aan dat dit allemaal goed geregeld is als je kiest voor haar doorlopende reisverzekering

Kies je dekking bij Ditzo reisverzekering

Bij de Ditzo reisverzekering kies je voor een uitgebreide basisverzekering die je kan uitbreiden door te kiezen voor aanvullende dekkingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Ongevallen, voor uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens de reis
  • Sporten en Wintersport, voor een vergoeding van schade bij uitoefenen van een wintersport of een gevaarlijke sport. Bijvoorbeeld paragliden, vechtsporten of de bergsport. Voor langlaufen is deze aanvullende dekking niet nodig. Ook de schade aan de sportartikelen wordt vanuit deze dekking vergoed.
  • Hulp en huur vervoermiddel, als je vervoersmiddel uitvalt tijdens de reis of je bestuurder niet verder kan. Bijvoorbeeld transport vervoermiddel of vervangend vervoer.
  • Annuleringsverzekering, voor schade bij voortijdige terugkeer, vertraagde aankomst op eindbestemming of ziekenhuisopname tijdens de reis.
Zie voor de actuele polisvoorwaarden en de dekking de site van Ditzo verzekeringen. Hier staan ook de actuele gegevens over de Ditzo vergoedingen. Op de site van Ditzo kun je de reisverzekering online regelen.

Hoogte van Annuleringsverzekering

Bij de annuleringsverzekering kun je zelf de hoogte van de dekking kiezen. Op dit moment kun je voor de volgende bedragen kiezen:

  • € 750
  • € 1.500
  • € 3.500

Dit is het maximale bedrag dat de annuleringsverzekering uitkeert per persoon en per reis.

Bereken premie Ditzo reisverzekering

Op de site van Ditzo kun je snel een eenvoudig de premie van de reisverzekering bepalen voor jouw eigen persoonlijke situatie. Op basis van de gezinssamenstelling, geboortedatum en je adres kan een premie bepaald worden. Op het eerste resultaat scherm worden de premies getoond voor de reisverzekering met Europadekking en Werelddekking. Uit een van deze twee opties moet een keuze worden gemaakt. Hierbij heb je de bagagedekking en een dekking voor de geneeskundige kosten.

Vervolgens kun je een keuze maken voor het Eigen Risico bedrag bij schade aan je bagage en maak je een keuze uit de verschillende aanvullende dekkingen.

Van alle opties wordt direct aangegeven wat de gevolgen zijn op de premiekosten per maand zijn voor de reisverzekering. Deze getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting.

Voordelen doorlopende reisverzekering Ditzo

Onderaan de premieberekening toont Ditzo nog een korte opsomming van de voordelen van haar reisverzekering:

  • Ruime basisdekking, inclusief schade aan bagage
  • Dekking voor geneeskundige kosten
  • Doorlopend verzekerd tijdens vakanties en stedentrips

De informatie over de Ditzo reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)
[csbshare]