Everystep reisverzekering

Everystep reisverzekeringEverystep geeft op haar website aan dat het om een innovatieve reisverzekering gaat. Waarmee reizen nog leuker kan worden. Je reisverzekering gaat namelijk automatisch aan als je de grens over gaat. Daardoor betaal je alleen voor de reisverzekering als je hem ook nodig hebt. Dit is allemaal mogelijk door de mobiele telefoon. Aan de hand van dit bezit kan de verzekeraar zien of je in het buitenland bent. Alleen wanneer je daadwerkelijk op reis bent betaal je premie voor de reisverzekering. Zo betaal je nooit teveel geeft everystep aan.

Travel alerts van everystep reisverzekering

Aanmelden voor de everystep reisverzekering is kosteloos. De verzekering werkt verder zonder gebruik van GPS of dure roaming tarieven. Met de speciale everystep app kun je simpel de dekking van de reisverzekering aanpassen en reizigers toevoegen als je dat wilt.

Als je onderweg op de hoogte gehouden wilt worden over de situatie en veiligheid op de reisbestemming kun je alerts krijgen. Everystep stuurt je automatisch relevante travel alerts op je mobiel. Ook kun je via de everystep app met één sms al je vrienden laten weten dat je veilig bent aangekomen. Ook dit is erg handig. Een andere mogelijkheid van de everystep app is om je reisverhalen online te delen.

Samenwerking Allianz Global Assistance

Deze nieuwe reisverzekering is ontstaan op initiatief van een aantal gepassioneerde reizigers. Die weten als geen ander hoe belangrijk het is om voorbereid en onbezorgd op reis te gaan. Maar door de samenwerking met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance heeft het ook een betrouwbare partner met veel ervaring met reisverzekeringen en hulpverlening.

Voordelen everystep reisverzekering

Op haar site geeft everystep een kort overzicht van de voordelen van haar reisverzekering ten opzichte van de gangbare kortlopende reisverzekering en een standaard doorlopende reisverzekering.

  • Betalen per dag dat je weg bent, maar nooit meer dan voor een doorlopende reisverzekering
  • 4 flexibele dekkingen: altijd en overal gemakkelijk aan te passen
  • gratis travel alerts
  • sociale reistool
  • eenvoudig personen toevoegen op dekking of weghalen.

Lees meer over deze everystep reisverzekering op de site van everystep.com

De informatie over de everystep reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 7 juni 2015 )
[csbshare]