FBTO reisverzekering

FBTO ReisverzekeringBij FBTO kun je een doorlopende reisverzekering en een tijdelijke reisverzekering afsluiten. En bij de FBTO reisverzekering kun je het hele jaar door modules aanzetten of juist uitzetten. Deze verzekeringen kun je eenvoudig online afsluiten.

Kortlopende Reisverzekering FBTO

Ook bij deze reisverzekering geeft FBTO de mogelijkheid om je eigen reisverzekering samen te stellen. De keuze is aan jouw. Je hoeft alleen te selecteren wat voor jouw echt nodig is. En bij de kortlopende reisverzekering kun je ook gebruik maken van de FBTO Alarmcentrale die vierentwintig uur per dag en alle dagen in de week bereikbaar is. Wel zo prettig om te weten dat er altijd iemand is als je hulp nodig hebt. Deze verzekering is eenvoudig online te sluiten. Je geeft de basis gegevens op en geeft aan wanneer de reis is. Het systeem laat direct zien wat de premie is die je voor de reisverzekering moet betalen. Bevalt de aanbieding, dan kun je de verzekering direct afsluiten. Vrij eenvoudig. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je gebruik maken van het call center of de FBTO Chat online. Je kunt ook aangeven dat je graag terug gebeld wilt worden.

FBTO geeft aan dat het verstandig is om naar de doorlopende reisverzekering FBTO te kijken als je vaker per jaar op reis gaat.

Aanvullende modules bij FBTO Reisverzekering

De basisdekking van de FBTO reisverzekering kun je eenvoudig aanpassen door te kiezen voor aanvullende modules. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Deze modules kun je bij een doorlopende reisverzekering het hele jaar door aanzetten en uitzetten. De modules waaruit je kan kiezen zijn:

  • Aanvullende ziektekosten, voor geneeskundige kosten in buitenland
  • Annuleringsverzekering
  • Ongevallen, extra zekerheid bij invaliditeit of overlijden door een ongeval tijdens je reis
  • Wintersport en Watersport
  • Voertuigenhulp, voor hulp bij pech of een ongeval in het buitenland hebt met de auto of motor
  • Zakenreizen
  • Lang op weg, als je langer dan 60 dagen op reis gaat

Als je al een FBTO zorgverzekering hebt en je de module buitenland daar hebt aanstaan, is deze aanvullende module op de reisverzekering misschien niet meer nodig.

Je kunt bij deze reisverzekeringen van FBTO kiezen uit Europa dekking of uit een Werelddekking. Voor een actueel overzicht van de de polisvoorwaarden van de FBTO reisverzekering verwijzen we graag naar de site van de verzekeraar zelf. Voor het aanzetten of uitzetten van de modules maak je gebruik van Mijn FBTO. Alles kun je dus online regelen.

Overstap service bij FBTO reisverzekering

Wil je van reisverzekering wisselen en wil je overstappen naar een verzekering van FBTO, dan kan je gebruik maken van de overstap service. Samen met Opzeggen.nl helpt FBTO je bij het opzeggen van je oude verzekering. Dit kan online en is zo geregeld geeft FBTO aan op haar site. Alles wat je nodig hebt staat online. Je moet alleen nog even achterhalen waar je oude reisverzekering loopt die je wilt opzeggen.

Mogelijk extra korting op FBTO verzekering

Het is mogelijk dat je recht hebt op een extra korting op de reisverzekering van FBTO. Dit kan door gebruik te maken van een collectiviteit. FBTO heeft afspraken met veel instanties. De kans is groot dat daar wel een organisatie tussen zit waar jij ook een relatie mee hebt. Dan is die korting snel verdiend.

Online gemak bij FBTO reisverzekering

Bij FBTO kun je veel zaken online regelen. Een reisverzekering online afsluiten is natuurlijk bij FBTO mogelijk. Maar ook online kun je bij FBTO schade melden. Hiervoor moet je even inloggen op je eigen klantenomgeving via MijnFBTO.
De informatie over de FBTO reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)
[csbshare]