HoyHoy reisverzekering

HoyHoy reisverzekeringWe kennen HoyHoy van het vergelijken van de autoverzekeringen en de zorgverzekeringen. Maar je kunt bij deze vergelijkingssite ook terecht voor een HoyHoy reisverzekering. Op basis van jouw voorkeuren kun je een keuze maken uit het aanbod van reisverzekeringen dat HoyHoy heeft vergeleken. Daarbij kijkt HoyHoy niet alleen naar de reisverzekering met de laagste premie maar ook naar de kwaliteit van de dekking. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe reisverzekering kan het lonen om deze verzekering via HoyHoy te vergelijken en online af te sluiten. HoyHoy wil verkeringen makkelijker en leuker maken.

Voordelen HoyHoy reisverzekering

Op haar site geeft de vergelijkingssite een korte opsomming van de voordelen op via de site van hoyhoy.nl een nieuwe reisverzekering af te sluiten:

  • eenvoudig reisverzekeringen vergelijken en direct sluiten
  • besparen op premie reisverzekering
  • laagste prijsgarantie
  • hoyhoy helpt bij overstappen en eventueel papierwerk

Via HoyHoy reisverzekering vergelijken

Op de site van hoyhoy.nl kun je snel en eenvoudig een groot aantal reisverzekeringen vergelijken. De verzekeringen van de meeste aanbieders worden meegenomen in de vergelijken. Ook van de verzekeraars waarmee hoyhoy geen afspraken heeft gemaakt worden resultaten in de vergelijking meegenomen.

Om te starten met de reisverzekeringen te vergelijken geef je eerst je geboortedatum, geslacht en de postcode op. Op het eerste scherm kun je ook al direct aangeven hoeveel gezinsleden je wilt meeverzekeren op de nieuwe reisverzekering.

In de tweede stap geef je de ingangsdatum van de nieuwe reisverzekering aan en kun je een e-mail adres opgeven zodat je de resultaten ook per e-mail kan ontvangen. Dit e-mail adres is niet verplicht. In deze tweede stap maak je ook een keuze van de dekkingen die je graag wilt hebben op je nieuwe reisverzekering.

Top 3 HoyHoy reisverzekering

Op basis van de opgegeven criteria bepaalt de vergelijkingssite de persoonlijke top 3 van de reisverzekeringen. Deze worden in eerste instantie getoond op basis van prijs. Van de getoonde reisverzekeringen wordt de jaarpremie weergegeven plus de hoogte van een eventueel eigen risico en eventuele poliskosten. Door het aanklikken van een link kunnen de polisvoorwaarden van de reisverzekeringen bekeken worden.

Via de site van Hoyhoy.nl kun je de meeste reisverzekeringen ook online aanvragen. Hoyhoy geeft aan welke premie je betaald voor de reisverzekering als je deze via de vergelijkingssite afsluit. Ook kun je lezen hoeveel verzekerden je voor gingen en deze reisverzekering hebben afgesloten.

Voer ook een vergelijking uit op de site van Hoyhoy.nl en kijk welke reisverzekering goed bij jouw persoonlijke situatie past.

 

De informatie over de HoyHoy reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 7 juni 2015 )

[csbshare]