InShared reisverzekering

InShared ReisverzekeringOok bij InShared kun je een reisverzekering afsluiten. Volgens de verzekeraar biedt de InShared reisverzekering precies de hulp die je nodig hebt. op haar website heeft de verzekeraar uitleg over de basisverzekering. Waarbij geen dubbele dekkingen zijn en je niet te maken krijgt met een Eigen Risico.

Waarom de InShared Reisverzekering

Bij de informatie over de reisverzekering geeft InShared een opsomming waarom je juist voor haar reisverzekering zou moeten kiezen:

  • 24×7 snelle hulp door Eurocross Assistance, voor bijvoorbeeld evacuaties en berging, hulp in buitenland voor mens en materiaal, gezinsdekking waarmee naast gezin ook ander reisgenoten verzekerd zijn van hulp.
  • Geen eigen Risico en Lage premie, InShared is van mening dat op een nood geval geen eigen risico past, totaal verlies van de bagage is gedekt onder de inboedelverzekering van InShared als deze is afgesloten
  • Onderdeel Annulering dekt veel onvoorziene omstandigheden, Reis je alleen dan krijg je maximaal € 2.000,- per reis. En in gezinsverband maximaal € 6.000,-.
  • Medische kosten, Tandheelkundige kosten worden bijvoorbeeld gedekt tot € 750,- en zelfs aan uw hond of kat is gedacht, daarvan zijn de kosten tot €250,- per dier gedekt
  • Meereizende vriendjes en vriendinnetjes van kinderen meeverzekerd, tot maximaal zes personen, minderjarigen.

Bekijk de website van InShared voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden en vergoedingen voor de specifieke onderdelen van de InShared reisverzekering.

Aanvullende dekking bij InShared Reisverzekering

De basisdekking van de reisverzekering kan worden aangevuld met extra dekkingen. Daarbij kan je kiezen uit

  • Hulp op Reis
  • Medische kosten
  • Annulering

Op de site geeft InShared Achmea een opsomming van zaken die wel verzekerd zijn uit de aanvullende dekking en zaken die juist niet verzekerd zijn. Opvallend is dat je bij zwangerschap die voor de boeking bekend is, in veel gevallen niet verzekerd bent vanuit de aanvullende dekking bij de InShared reisverzekering. Bij de annulering en hulp op reis is dat indien je langer dan zeven maanden zwanger bent.

Ook wordt geen hulp op reis vergoed voor auto’s die ouder zijn dan tien jaar of als je een auto bestuurd wanneer je dat niet mag.
Opvallend is dat je ook in veel gevallen geen dekking hebt wanneer je met een bekende ziekte toch op reis gaat. Ben wel benieuwd hoe strikt dit door InShared wordt toegepast. Zeker in het geval van chronisch zieke mensen. In deze gevallen zou ik contact opnemen met InShared om goed af te stemmen wat de voorwaarden zijn bij chronische ziekte. Anders zouden deze mensen nooit goed verzekerd op vakantie kunnen gaan?

Beloningspunten bij InShared Reisverzekering

InShared hanteert bonuspunten om te zorgen voor een eerlijke verdeling van de jaarbeloning. Dit onder het motto van “We All Benefit”. Alle verzekerden van InShared profiteren mee als het goed gaat met de verzekeraar. Zodra je klant wordt krijg je al basis bonuspunten. Deze basispunten nemen toe bij ieder levensjaar en voor elke maand dat je klant blijft bij InShared. Extra premiepunten krijg je voor elke euro premie die je betaald. Je scoort extra beloningspunten als je extra voorzieningen treft op de te verzekerden onderdelen. Bijvoorbeeld een auto uit energieklasse A of een auto met winterbanden en parkeersensoren. Dit natuurlijk alleen in combinatie met een Autoverzekering InShared.

De informatie over de Inshared reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)
[csbshare]