Interpolis reisverzekering

Interpolis reisverzekeringVerzekeraar Interpolis en de Rabobank werken nauw samen. Wil je een Interpolis reisverzekering afsluiten, dan loopt dit via de Rabobank. Bij deze bank kun je naast de verzekeringen ook direct de andere bankzaken regelen. Bij Interpolis kun je kiezen uit een groot aanbod van verzekeringen. De verzekeraar heeft een aantal verschillende reisverzekeringen in het assortiment:

 • Doorlopende reisverzekering
 • Doorlopende annuleringsverzekering
 • Kortlopende reisverzekering
 • Kortlopende annuleringsverzekering

Daarbij kun je de dekking vanuit de gekozen reisverzekering ook combineren met een Interpolis autoverzekering, een caravanverzekering of een pleziervaartuigenverzekering.

Voordelen van doorlopende Interpolis Reisverzekering

Interpolis geeft aan dat het verstandig is om na te denken over een doorlopende reisverzekering als he per jaar meer dan drie weken op vakantie gaat. Daarbij moet je de wekendjes weg ook meetellen. Het kan dus al snel uit om een doorlopende reisverzekering te sluiten. Wel zo handig als je niet meer aan deze verzekering hoeft te denken als je spontaan besluit om er even op uit te gaan. Interpolis geeft op haar site aan dat je veel voordelen hebt met de Interpolis doorlopende reisverzekering:

 • hele jaar goed verzekerd, ongeacht aantal reizen
 • Bagage tot € 2.500,- per persoon verzekerd, geen eigen risico
 • standaard dekking voor wintersport
 • standaard dekking voor onderwatersport vakantie
 • Telefoonkosten tot € 100 per reis verzekerd
 • Geen premiekosten voor kinderen tot 5 jaar, gratis meeverzekerd
 • 24/7 hulpverlening door alarmcentrale Interhelp.
 • Snelle en goede schadeafhandeling, Interpolis is bekend van geen gezeur over bonnetjes.

Zie voor de polisvoorwaarden en de hoogte van de dekking de site van verzekeraar Interpolis. Daar zie je ook precies wat niet verzekerd is via de doorlopende reisverzekering.

Korting op Interpolis reisverzekering

Bij Interpolis kun je kiezen voor de Alles in Een polis. Dit is een pakketverzekering. In het pakket bepaal je zelf welke schadeverzekeringen en/of levensverzekeringen je wilt afsluiten. Als je meer verzekeringen afsluit kun j een korting krijgen op de premie. Hoe meer verzekeringen hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot 12%. De Interpolis reisverzekering valt ook binnen dit pakket, en telt dus mee voor het bepalen van de hoogte van de korting. Lees meer over deze korting op de site van Interpolis. Interpolis geeft aan dat je 10% korting krijgt als je de reisverzekering online afsluit. En ook 25% korting als je een Rabo TotaalPakket of Rabo RiantPakket hebt.

Extra korting studenten reisverzekering

Studenten kunnen bij Interpolis profiteren van een extra korting bij de Interpolis reisverzekering. Deze groep consumenten ontvangt standaard al 25% korting op de premie van de reisverzekering. En als je als student de reisverzekering online afsluit, ontvang je nog eens een extra korting van 10%. In totaal dus een korting van 35% op de premie van de doorlopende reisverzekering

Doorlopende annuleringsverzekering van Interpolis

Het kan voorkomen dat je onverwachts toch niet op vakantie kan. Of je moet tijdens de vakantie eerder terug naar huis. In die gevallen is het prettig om een goede annuleringsverzekering te hebben. Waarbij je verzekeraar je helpt met de organisatie en de onverwachte uitgaven kan opvangen. Bij de doorlopende annuleringsverzekering van Interpolis krijg je de kosten vergoed als je vanwege onvoorziene omstandigheden de reis moet annuleren of afbreken. Je krijgt bij Interpolis ook een vergoeding als je door vertraging later uit Nederland vertrekt en/of later op de plaats van bestemming aankomt. Ook bij deze annuleringsverzekering kun je een korting op de premie krijgen als je de verzekering online afsluit. Dit geeft een besparing van 10% en voor studenten zelfs 25%. Zie de site van de verzekeraar voor meer informatie over de polisvoorwaarden van deze annuleringsverzekering van Interpolis. Op deze website kun je ook meer lezen over de kortlopende reisverzekering Interpolis en de Rabobank reisverzekering. Deze laatste is ondergebracht bij verzekeraar Interpolis.

De informatie over de Interpolis reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)
[csbshare]