Unive Reisverzekering

Unive Doorlopende ReisverzekeringUnive scoort erg goed met haar reisverzekeringen. Het comfortpakket van de Unive reisverzekering is in 2013 voor de derde keer op rij beloond met de “Beste uit de Test” beoordeling van der Consumentenbond. Ook MoneyView geeft dit Comportpakket goede scores. Het pakket kreeg in 2013 ook voor de derde keer op rij de maximale vijf sterren. En het budgetpakket scoorde ook opnieuw 5 sterren bij MoneyView. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe verzekering is het zeker goed om ook naar de Unive reisverzekering te kijken. Beoordeel zelf of deze verzekering ook voor jou de Beste Doorlopende reisverzekering is?
Bij Unive kun je een doorlopende reisverzekering sluiten of een kortlopende reisverzekering. Deze laatste verzekering wordt door Unive aangeraden als je alleen kort op vakantie gaat of allen maar een weekendje weg.

Pluspunten van Unive Reisverzekering

Op de site van Univé wordt goed uitgelegd waarvoor het goed is om een reisverzekering af te sluiten. Ook geeft de verzekeraar in een opsomming weer wat de pluspunten zijn van de verzekering voor haar klanten:

  • Je kiest zelf het pakket Budget of Comfort
  • kan zelf dekking uitbreiden met aanvullende verzekeringen
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • Met Univé Alarm Service dag en nacht verzekerd van professionele hulpverlening

Het budgetpakket is de eenvoudige reisverzekering. Met dit basispakket van Univé ben je in Europa boor de belangrijkste vakantierisico’s verzekerd. Wil je liever een uitgebreide reisverzekering en mag het iets meer kosten. Dan is het Comfortpakket mogelijk een verstandige keuze. In dit pakket zijn ook de medische kosten en wintersport standaard meeverzekerd.

Aanvullende modules Unive Reisverzekering

Zowel het Budgetpakket als het Comfortpakket kun je uitbreiden met extra modules:

  • Autopechhulp
  • Medische kosten
  • Ongevallenpakket
  • Uitbreiding tot 180 dagen
  • Werelddekking
  • Wintersport

heb je een aanvullende zorgverzekering van Univé of VGZ? Dan hoef je de medische kosten niet mee te verzekeren meteen Unive reisverzekering. Bij een keuze voor het Comfortpakket krijg je zelfs korting als je een aanvullende verzekering hebt van Unive of VGZ.

Univé Annuleringsverzekering

Bij Univé kun je ook een annuleringsverzekering sluiten. De annuleringsverzekering biedt u een dekking van maximaal € 1.500,- of € 3.000,- per persoon per reis. En kiest u voor de alles-terug-dekking, dan krijgt u ook bij een voortijdige terugkeer de hele reissom terug. U dient de annuleringsverzekering wel binnen 7 dagen na boeking van de reis af te sluiten.
Zie de site van Unive voor een actueel overzicht van de dekking van de reisverzekering en de voorwaarden voor uitkering.

Korting reisverzekering mogelijk?

Leden van het FNV kunnen gebruik maken van een extra korting op de verzekeringen van Unive. Verschillende werkgevers hebben afspreken gemaakt met Unive dat werknemers met korting een verzekering kunnen afsluiten. Vraag je werkgever of zijn ook een collectiviteit hebben met Unive. Deze extra korting op bijvoorbeeld de Univé Doorlopende reisverzekering is toch weer mooi meegenomen.

De informatie over de Unive reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)
[csbshare]