Wat is nu de gratis Wintercheck bij FBTO Reisverzekering ?

FBTO ReisverzekeringOp de site van FBTO lezen we dat je een gratis wintercheck krijgt bij de doorlopende reisverzekering. Dit staat in duidelijk letters weergegeven bij een plaatje van een snowboarder. Tevens worden twee schuiven getoond waarbij een selectie van Snowboarden en een selectie voor de Module Wintersport aan staat. Bij FBTO kun je door middel van het kiezen van modules bepaalde dekkingen aanzetten of juist weer uitzetten. Deze aanpassingen kun je elke maand doorvoeren. Dit zijn de dekkingen die aanvullend op het basispakket worden afgesloten. Je kunt zo een reisverzekering op maat kiezen.

Maar wat is nu de wintercheck bij de reisverzekering

Bij de autoverzekering van FBTO krijg je nu een gratis APK keuring als je een nieuwe verzekering afsluit. Dus het is een mooi gekozen actie om ook bij de doorlopende reisverzekering te kiezen voor een gratis check. Maar het is me niet duidelijk waar het nu om gaat. Kan het niet op de site vinden. Misschien dat ik erover heen lees. Zodra ik meer informatie heb over deze actie bij de FBTO reisverzekering zal ik dit op deze site publiceren.

Update op wintercheck actie FBTO Reisverzekering

Gelukkig kreeg ik al snel een reactie van FBTO op het bericht met uitleg over deze actie. Zie daarvoor de reacties onder dit bericht.
Het gaat dus om een gratis wintercheck voor de auto. Je kunt je auto laten checken bij de garagebedrijven waarmee FBTO afspraken heeft gemaakt. Je auto wordt dan gratis op de volgende punten gecontroleerd:

  • Bandenprofiel
  • Schokdempers
  • Uitlaat
  • Bandenspanning
  • Ruitenwissers
  • Remmen
  • Verlichting
  • Olie-, koelvloeistof- en ruitenwisservloeistof (incl gratis bijvullen max. 0.5liter)

Als je van deze actie gebruik wilt maken moet je daarvoor een afspraak maken via de MijnFBTO omgeving. Deze online aanmelding moet je dan wel voor 1 april van 2013 doen!
Dan hebben we toch weer duidelijkheid over deze actie bij de FBTO reisverzekering.