Wees snel voor 50% korting FBTO Reisverzekering

FBTO ReisverzekeringBij de FBTO Reisverzekering loopt dit weekend een speciale actie. Een zogenoemde weekenddeal die afgelopen vrijdag is ingegaan. Vanaf zes uur in de avond tot en met zondag 12 uur ’s nachts kun je profiteren van een speciaal actietarief bij de FBTO Reisverzekering. Wanneer je er snel bij bent krijg je 50% korting op het eerste jaar premie voor de doorlopende reisverzekering. Deze reisverzekering is al mogelijk vanaf 2,19 euro per maand. Als ik het goed lees is deze korting is alleen van toepassing op de basisverzekering. Dus op de premie voor een Europadekking of een Werelddekking.

Voordelen van de FBTO Reisverzekering

Als je dit weekend de reisverzekering afsluit ontvang je niet alleen een mooie korting op de premie maar profiteer je ook van de standaard voordelen van de reisverzekering bij FBTO. Zo kun je gratis vier extra personen mee verzekeren per reis. En FBTO geeft bij de verzekering een ruime basisdekking.

Premie bepalen op de site van FBTO

Op de site van FBTO is een premie module beschikbaar waarmee je snel kan bepalen welke premie je moet betalen voor de reisverzekering die kan worden afgestemd op de persoonlijke situatie. Door eenvoudig de gewenste aanvullende verzekeringen te selecteren wordt de premie vastgesteld. Vervolgens kun je nog aangeven of de premie per maand of per jaar betaald zal gaan worden. Voor de verzekering ben je ook de wettelijk verplichte assurantiebelasting van 9.7% verschuldigd. De premie module geeft op basis van dit percentage duidelijk aan welk bedrag aan belasting betaald moet worden.

Oversluiten naar een FBTO reisverzekering

Wanneer je een reisverzekering hebt lopen bij een andere verzekeraar, kan FBTO helpen bij het opzeggen van de lopende verzekering. Daarvoor kun je het opzegformulier invullen dat via de site op te vragen is. Het ingevulde formulier zal naar FBTO gestuurd moeten worden die vervolgens voor de verdere afhandeling zal zorgen. Wel zo makkelijk.