Korting op ANWB reisverzekering

Korting ANWB reisverzekeringBen je op zoek naar een nieuwe reisverzekering? Of loopt de huidige reisverzekering binnenkort af. Kijk dan eens naar de huidige actie bij de ANWB reisverzekering. Tot en met het eind van augustus krijg je bij de ANWB een extra korting op de doorlopende reisverzekering. Deze reisverzekering van de ANWB is namelijk extra voordelig voor haar leden. En hoe langer je lid bent van de ANWB hoe hoger de extra korting kan uitvallen. Tot maximaal 17,5% korting op de premie. De ANWB laat weten dat deze actie nog maar geldig is tot en met 31 augustus. Ben je nog lid? Dan snel lid worden en de extra korting van 7,5% meepakken.

Beste uit test Consumentenbond

Als je kiest voor een ANWB reisverzekering, kies je voor een reisverzekering die goed is beoordeeld door de Consumentenbond. De doorlopende reisverzekering (Variant Compleet) is door de bond als beste getest. Ook bij de klantenbeoordelingen scoort de reisverzekering van de ANWB goed. Op dit moment heeft het een score van 8,1 gemiddeld bij bijna 9000 reviews.

Waarom reisverzekering afsluiten?

Op haar site geeft de ANWB een opsomming van de 3 belangrijkste redenen om een reisverzekering af te sluiten. Voor de consument die nog twijfelt over het gemak en de noodzaak:

  • Hulp en advies in het buitenland, de alarmcentrale van de ANWB staat altijd klaar om je te helpen indien nodig. Voor eventuele medische begeleiding en het regelen van vervoer indien nodig.
  • Verzekeren van bagage, je neemt al gauw meer mee aan dure spullen dan je denkt
  • Medische kosten verzekeren, als aanvulling op je eigen zorgverzekering. Het kan zijn dat je eigen zorgverzekering niet alles vergoed in het buitenland. Zorgkosten in het buitenland kunnen hoog uitvallen.

Korting op Kortlopende reisverzekering

Je kunt tijdens de actieperiode ook profiteren van ene korting op een kortlopende reisverzekering. Deze korting is wel lager dan bij de doorlopende reisverzekering. Bij de kortlopende verzekering kunnen leden tot 5% extra korting krijgen.

Lees meer over de ANWB reisverzekering op de informatie pagina, of bezoek de [bl id=”1408″]site van de ANWB[/bl] voor het uitvoeren van een premieberekening.