Win reischeque bij ANWB Doorlopende reisverzekering

ANWB Doorlopende ReisverzekeringOp dit moment heeft ANWB verzekeringen een actie lopen voor haar reisverzekering. Als je in de actieperiode een doorlopende reisverzekering afsluit kun je een reischeque winnen. Deze reischeque is mogelijk gemaakt door Fox vakanties en heeft een waarde van 2500 euro. Een serieus bedrag dus. Op de site van de ANWB is te lezen dat deze actie geldig is tot 25 november van dit jaar. En iedere week wordt een winnaar getrokken uit de deelnemers. De actie heeft dus acht winnaars. Deze actie is ingegaan op 1 oktober. Komende week zal dus de eerste winnaar bekend moeten worden. Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient de verzekerde zestien haar of ouder te zijn. Alleen klanten die een nieuwe doorlopende ANWB Reisverzekering en/of Annuleringsverzekering sluiten kunnen meedoen aan de actie. Klanten met een bestaande reisverzekering zijn helaas uitgesloten van de actie.

Voordelen van de ANWB Reisverzekering

Bij de doorlopende reisverzekering van de ANWB zijn de vakanties en weekendjes weg verzekerd. Ook de weekendjes in Nederland. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Bovendien ontvangen leden van de ANWB ook nog eens vijf procent korting op de premie.

Reisverzekering Inclusief vriendendekking

Sinds kort heeft de ANWB reisverzekering ook een vriendendekking. In het geval van overlijden van een goede vriend(in) óf een familielid in de derde graad tijdens uw reis, zal de ANWB bij voortijdige terugkeer de extra kosten van de terugreis naar Nederland vergoeden. Wanneer ook een doorlopende annuleringsverzekering is gesloten, zullen in dit geval ook de niet genoten vakantiedagen worden vergoed door de verzekeraar.