Zoek voordelig de zon op met OHRA reisverzekering

OHRA ReisverzekeringMet dit winterse weer willen we allemaal wel weer eens genieten van de zon. Maar hoe ver moeten we wel niet vliegen om een zeker zonbestemming te hebben. Ga je buiten Europa moet je wel controleren of de reisverzekering wel de juiste dekking heeft.
OHRA zoekt de zon op en geeft aan dat een werelddekking standaard is bij haar doorlopende reisverzekering. En voor deze Permanent reisverzekering kun je nu profiteren van een actie korting. Sluit je in de periode van 14 januari tot en met 30 april een doorlopende reisverzekering, krijg je maar liefst 15% eerstejaarskorting van de verzekeraar. Deze korting zal verrekend worden met de premie voor de verzekering.

Reisverzekering met standaard dekking duiken

De reisverzekering van OHRA heeft een ruime basisdekking. Zo kent de verzekering standaard een werelddekking en heb je altijd toegang tot Nederlandstalige hulp. 24 uur per dag en zeven dagen per week. Verder zijn de volgende modules ook standaard meeverzekerd:

  • Bagageverzekering, Schade aan uw bagage (ook ski- of snowboardspullen) en vakantieverblijven.
  • Persoonlijke hulp, Altijd en overal persoonlijke hulp met de OHRA Hulpdienst, ook tijdens wintersport en duiksport. Bijvoorbeeld regelen gispvlucht
  • Aansprakelijkheid, verzekerd voor de kosten van de schade die u (of andere verzekerden op de polis) toebrengt aan vakantiewoningen en de spullen die erbij horen (inventaris).
  • Wintersport, verzekerd voor de kosten die u maakt op de dagen dat u niet kunt wintersporten door een ongeval of ziekte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten voor uw skipas, skilessen en gehuurde skispullen.

Zie voor de mogelijke aanvullende modules voor deze reisverzekering de site van OHRA. Daar kun je ook direct een premieberekening uitvoeren en zien hoe voordelig deze verzekering voor je uitvalt. Daar kun je ook direct de OHRA reisverzekering online sluiten.